TOBB Tekirdağ Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinden NKÜTEK’e Ziyaret

29-03-2024

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tekirdağ Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. (NKÜTEK)’e ziyarette bulundu.

TOBB Tekirdağ Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Önder HARBİLİ, Yardımcılar Çağatay ÇELİK ve Hüseyin YALDIZ, Üyeler Aylin ÇİL, Emre SARI, Eray TUNALI, Furkan GENÇDOĞMUŞ, Merve ÖZAY, Orhan KARAGÖZ, Genç Girişimciler Kurulu Çorlu Üyesi Tarık UÇAR tarafından gerçekleşen ziyarette, NKÜTEK Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış KOCABIYIK ve Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞCI DURGUT tarafından NKÜTEK hakkında bilgilendirme semineri verildi.

Girişimcilik ekosistemine katkı sağlayacak gelecekte planlanan etkinlik ve ziyaret programlarının konuşulması ve Kuluçka Merkezinin gezilmesiyle ziyaret son buldu.